Ολιστικό antistress massage

Ολιστικό antistress massage 

00107 00101

Αξιολογώντας τις ανάγκες των πελατών μας και γνωρίζοντας πόσο πολύ το καθημερινό stress καταβάλλει και επηρεάζει την ψυχολογία, δημιουργήσαμε μία μοναδική μικτή τεχνική χαλάρωσης  αποτελούμενη από χειρισμούς Σουηδικής , Τhai, Shiatsu και παράλληλη χρήση αγνών αιθέριων ελαίων με θεραπευτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες.

Μία ώρα απόλαυσης πλημμυρισμένη από αρώματα λεβάντας , περγαμόντο,λεμονανθού, πεύκου, ευκάλυπτου ylang-ylang και πολλά άλλα.

Νιώστε την θεραπευτική επίδραση των αιθέριων ελαίων σε ένα ταξίδι προς την απόλυτη χαλάρωση και την εξισορρόπηση ψυχής και σώματος.

 Για πληροφορίες, τιμές και ραντεβού για όλες τις τεχνικές  παρακαλώ επικοινωνήστε στο email stathopoulou@alopiliving.com ή στα  2103463686/ 6980780682

 

 info  Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το μασάζ με αιθέρια έλαια γιατί πίστευαν στην θεραπευτική τους δράση.Ο λυρικός ποιητής Ανακρέων (582-465 Π.Χ) υποστήριζε ότι η καλύτερη συνταγή για την υγεία μας είναι να ερεθίζουμε με ουσίες αρωματικές τον εγκέφαλό μας .Οι πατέρες της ιατρικής Ιπποκράτης και Ασκληπιός βασίστηκαν στα πολύτιμα βότανα, άνθη και καρπούς και έφτιαχναν ιάματα για πλήθος παθήσεων ,πληγών και ασθενειών, ενώ ο Γαληνός ο πατέρας της φαρμακευτικής και προσωπικός γιατρός Ρωμαίων αυτοκρατόρων, θεωρούσε τα αιθέρια έλαια κορυφαίο συστατικό μακροζωίας. Αλλά και στην αρχαία Αίγυπτο από το 3000 π.Χ χρησιμοποιούσαν τα αρωματικά φυτά για μαγικές και θρησκευτικές τελετουργίες, σαν προσφορά στους Θεούς και για διάφορες θεραπείες. Τα χρησιμοποιούσαν σαν καλλυντικά καθώς και στη διαδικασία ταρίχευσης των νεκρών, ενώ υπάρχει μια μακρά παράδοση αρωματοθεραπείας και βελονισμού στην Άπω Ανατολή ιδιαιτέρως στην Κίνα.

 

Μερικές ενδεικτικές θεραπευτικές εφαρμογές των αιθέριων ελαίων είναι :

Στο νευρικό σύστημα :χαλαρώνουν,ηρεμούν και σταματούν πονοκεφάλους και τις ημικρανίες και βοηθούν στην νευρική αυπνία.
Στο μυικό σύστημα : βοηθούν σε μυικούς πόνους ,κράμπες, ρευματισμούς και αρθρίτιδες .
Στο πεπτικό σύστημα : βοηθούν σε τυμπανισμό ,κολικούς ,εντερικές μολύνσεις, δυσεντερία ,διάρροιες και σπασμούς
Στους αδένες μας : λειτουργούν καταλυτικά στις εκκρίσεις μας.
Στο δέρμα : διεγείρουν τον μεταβολισμό στο σώμα και διαλύουν τα νεκρά κύτταρα.
Η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδος Αρωματοθεραπείας είναι το μασάζ με τα αιθέρια έλαια . Το άρωμα του αιθέριου ελαίου επιδρά θετικά στον εγκέφαλο ,ενώ τα θεραπευτικά του συστατικά διαπερνούν το δέρμα και εισέρχονται στο κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα ,ώστε να επαναφέρουν την ισορροπία που έχει διαταραχθεί . Το μασάζ δίνει ενεργητικότητα , βοηθάει στην απόκτηση καλής υγείας και ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα .

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση