Alopi Spa

Alopi Aroma

 

Η μάλαξη με αιθέρια έλαια  ανήκει στις συμπληρωματικές ολιστικές τεχνικές που σαν

στόχο έχει τη θεραπεία με αιθέρια έλαια, απεσταγμένα δηλαδή έλαια φυτών (κυρίως βοτάνων), γνωστών για τις ιαματικές τους ιδιότητες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εφαρμογής της μάλαξης με αιθέρια έλαια:

Μέσω της όσφρησης. διάχυση αιθέριων ελαίων στο χώρο με ειδικούς καυστήρες.

Λήψη από το στόμα όπου τα αιθέρια έλαια από βότανα λαμβάνονται όπως τα φάρμακα

Μέσω μαλάξεων και λουτρών.

Με τη μάλαξη τα αιθέρια έλαια επηρεάζουν καταλυτικά το σώμα, την ψυχική και την πνευματική κατάσταση του δέκτη..

Η   μάλαξη με αιθέρια έλαια  είναι μια συμπληρωματική θεραπεία που ανακουφίζει σε καταστάσεις άγχους, έντασης, έντονα φορτισμένων συγκινησιακά καταστάσεων

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα αιθέρια έλαια είναι πάντα  διαλυμένα μέσα σε κάποιο άλλο λάδι ,όπως αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο , έλαιο καρύδας.

Η εφαρμογή της  μάλαξη με αιθέρια έλαια σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως κατά την εγκυμοσύνη, σε παιδιά, σε άτομα με αλλεργίες, σε καρκινοπαθή άτομα απαιτεί τη συγκατάθεση Ιατρού.

Χαλαρώστε , μυρίστε, απολαύστε μια ολιστική συνεδρία ψυχής και σώματος και αφήστε να σας κατακλύσει η μυρωδιά της Λεβάντας , του σανταλόξυλου, υλάγκ -υλάγκ, γεράνι, κανέλλα, κέδρος φασκόμηλο και τόσων άλλων φυσικών ελιξιρίων.

Για πληροφορίες, τιμές και ραντεβού για όλες τις τεχνικές  παρακαλώ επικοινωνήστε στο email stathopoulou@alopiliving.com ή στα  2103463686/ 6980780682

  Alopi Candle Massage

Το ζεστό κερί δίνει μία μοναδική, αίσθηση χαλάρωσης καθώς ρέει σε όλο σας το σώμα. Η θερμότητα του λιωμένου κεριού ενεργοποιεί τις νευρικές απολήξεις σε όλο το σώμα, ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις. Παράλληλα με την χαλάρωση που σας παρέχει η αίσθηση της θερμότητας, απολαμβάνετε και μία μοναδική εμπειρία μάλαξης.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε πως τα έλαια που χρησιμοποιούμε στη θεραπεία έχουν ως βάση το φυσικό ελαιόλαδο αναμεμιγμένο με φυσικό κερί μέλισσας, το οποίο είναι στερεό σε θερμοκρασία δωματίου. Η φλόγα του κεριού προκαλεί την αργή τήξη του με φυσικό τρόπο, καθώς τα αιθέρια έλαια διαχέονται σε αυτό. Το ευεργετικό μείγμα θα χαλαρώσει και θα ενυδατώσει όλο σας το σώμα.

Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να κάνετε δώρο στο σώμα σας!.

Για πληροφορίες, τιμές και ραντεβού για όλες τις τεχνικές  παρακαλώ επικοινωνήστε στο email stathopoulou@alopiliving.com ή στα  2103463686/ 6980780682

 Alopi foot massage & spa

  Χαλαρωτικό ποδόλουτρο με άλατα,   αιθέρια έλαια και υδρομασάζ σε συνδυασμό με μασάζ ποδιών και πιέσεις σε ρεφλεξολογικά σημεία.

Τα ποδόλουτρα αποτελούν μία από τις πιο αρχαίες, απλές και ουσιαστικές μορφές αποτοξίνωσης. Εφαρμόζονται με επιτυχία ανά τους αιώνες και είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένα λόγω της εύκολης υλοποίησής τους. Ειδικά τις κρύες εποχές του χρόνου μπορεί να φανούν ευεργετικά.
Από τη Ρεφλεξολογία γνωρίζουμε 2 βασικά πράγματα:

  • Όλο το σώμα αντανακλάται στα πόδια, δηλαδή τα πέλματα είναι μια μικρογραφία του σώματος.
  • Τα πέλματα είναι ευαίσθητα σε εξωτερικά ερεθίσματα. Είναι, κάτι σαν ακροδέκτες για τον οργανισμό. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι κλεισμένα σε κάλτσες και παπούτσια και πραγματοποιούν ελάχιστες κινήσεις ,σε αντίθεση με τα χέρια.

Βασιζόμενοι στη ρεφλεξολογική γνώση μπορούμε να πούμε πως το απλό ποδόλουτρο, δηλαδή αυτό που γίνεται μόνο με ζεστό νερό, μπορεί να επιφέρει τα εξής οφέλη:

  • Είσοδος της ζέστης στο σώμα. Λειτουργεί σαν αντίδοτο στα κρύα πόδια του χειμώνα και βοηθάει στην εσωτερική θερμορρύθμιση του σώματος.
  • Καταπραΰνεται το νευρικό σύστημα. Ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα βοηθάει στην αποβολή του stress και χαρίζει χαλάρωση και ηρεμία.

Βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Υπάρχει αίσθηση πληρότητας και ευεξίας

Η συνεδρία ολοκληρώνεται με ένα ανακουφιστικό μασάζ ποδιών.

Το μασάζ ποδιών, δημιουργεί ευλυγισία, ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα καθώς επιτυγχάνεται και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Ανακουφίζει από πόνους στο μετατάρσιο, νευρωσίτιδα, κάλους ανύπαρκτη καμάρα κλπ. ,ενεργοποιεί το μεταβολισμό και επηρεάζει τους μυς με τέτοιο τρόπο ώστε να διασταλούν και να συσταλούν και σταδιακά  να χαλαρώσουν

Για πληροφορίες, τιμές και ραντεβού για όλες τις τεχνικές  παρακαλώ επικοινωνήστε στο email stathopoulou@alopiliving.com ή στα  2103463686/ 6980780682

   Alopi μασάζ με πουγκιά

Το μασάζ με πουγκιά από βότανα έχει τις ρίζες της στην Ινδονησία. Έχει άριστα αποτελέσματα στη χαλάρωση και τόνωση του μυϊκού συστήματος, ολοκλήρου του σώματος. Προσφέρει ηρεμία, αφού εκτός από το υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ, η μυρωδιά από τα βότανα και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται, σε μεταφέρει σε έναν άλλον κόσμο, μακριά από τις έννοιες τη καθημερινότητάς μας.

Η διαδικασία μιας συνεδρίας
Το μασάζ γίνεται με ζεστά υφασμάτινα λινά πουγκιά, που περιέχουν θρυμματισμένα βότανα και άλατα, τα οποία επιλέγονται ανάλογα με την περιοχή και την πάθηση (πχ. λεβάντα, φασκόμηλο, δυόσμος, βασιλικός, δενδρολίβανο, καλέντουλα, χαμομήλι, καμφορά, λεμονόχορτο, ζαμπούκο κλπ). Η τεχνική είναι καθαρά μυοχαλαρωτική, καθώς η ζέστη των πουγκιών και τα αιθέρια έλαια που τοποθετούνται στο σώμα προσφέρουν υπεραιμία, αποβολή του γαλακτικού οξέως και ώς ένα βαθμό επαναφορά της ελαστικότητας του μυός.

Τα πουγκιά μπορούν να εναλλάσσονται και να θερμαίνονται συνέχεια τοπικά στο σημείο που μας ενδιαφέρει ή σε ολόκληρο το σώμα.  Η τεχνική δρα και προληπτικά κατά της διαδικασίας του γήρατος.

Τα ζεστά πουγκιά με τα θεραπευτικά βότανα είναι μία πρωτοποριακή τεχνική, που ακολουθεί πιέσεις στα βελονιστικά σημεία, ενεργοποιώντας τη στασιμότητα ή την υπερβολή των μεσημβρινών (ρύθμιση). Η εφαρμογή της τεχνικής γίνεται σε όλο το σώμα (από τα πέλματα έως το τριχωτό της κεφαλής) με διάφορα πουγκιά. Η σωστή επιλογή των κινήσεων-πιέσεων ανά περιοχή, η προετοιμασία των πουγκιών και ο κατάλληλος συνδυασμός των βοτάνων ανάλογα με το πρόβλημα του ατόμου γίνεται με πολλή προσοχή και γνώση.

Για πληροφορίες, τιμές και ραντεβού για όλες τις τεχνικές  παρακαλώ επικοινωνήστε στο email stathopoulou@alopiliving.com ή στα  2103463686/ 6980780682Alopi chocolate spa

Η σοκολατοθεραπεία είναι μια συνολική συνεδρία θεραπείας βασισμένη στη σοκολάτα και έχει μια σειρά από θεραπευτικά αποτελέσματα. Αποτελεί μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, θρέψης, χαλάρωσης και ευεξίας. Όπως είναι λογικό, η σοκολατοθεραπεία είναι μια θεραπεία που απευθύνεται στου λάτρεις της σοκολάτας.

Η σοκολάτα, και συγκεκριμένα το κακάο, έχει κάποια ευεργετικά συστατικά, όπως μεταλλικά άλατα, βιταμίνη Β και αντιοξειδωτικά συστατικά. Χάρη σε αυτά τα συστατικά αποκτά ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και μπορεί ακόμα και να αλλάξει τη διάθεση μας.

Ένας πολύ καλός τρόπος, λοιπόν, για να γλιτώσουμε τις θερμίδες της είναι το μασάζ με σοκολάτα, η σοκολατοθεραπεία!

Αυτή η θεραπεία καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία εξάλειψης του λίπους. Η φυσική σοκολάτα έχει αντιοξειδωτική δράση, διασπά τα λιπίδια και αυτά μαζί με άλλες βλαβερές τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό μας. Η επιδερμίδα ενισχύεται με βιταμίνη Β και αμινοξέα και προστατεύεται από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Το μασάζ αποτελεί χαλαρωτική θεραπεία και σε συνδυασμό με τη σοκολάτα εμφανίζει τέλεια αποτελέσματα. Το κακάο διεγείρει την παραγωγή και έκκριση ενδορφινών ουσιών στον εγκέφαλο και βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες. Η αίσθηση της σοκολάτας πάνω στο δέρμα και το πλούσιο φυσικό άρωμά της δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευφορίας.

Για πληροφορίες, τιμές και ραντεβού για όλες τις τεχνικές  παρακαλώ επικοινωνήστε στο email stathopoulou@alopiliving.com ή στα  2103463686/ 6980780682Alopi Body Butter Spa

Bούτυρα ομορφιάς: πλούσια και κρεμώδη «λιώνουν» πάνω στο δέρμα σας θρέφοντας με απόλυτα φυσικό τρόπο την επιδερμίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Περιέχουν πολύτιμα ενεργά συστατικά που ενυδατώνουν, αναδομούν και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα

Αναδομoύν την επιδερμίδα σε βάθος, γι’ αυτό και θεωρούνται ότι αποτελούν μια συμπυκνωμένη δύναμη αντιγήρανσης. Η σύνθεσή τους αποτελείται από φυτικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α και Ε, τα οποία διαθέτουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθώς και φυτοστερόλες που αναζωογονούν και καταπραΰνουν. Τα φυτικά λιπαρά οξέα που περιέχουν αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος ενώ οι κατεχίνες τους ενυδατώνουν βαθιά, συσφίγγουν και αναζωογονούν το ταλαιπωρημένο δέρμα. Αποτελούν βασικό συστατικό σε κάθε επιτυχημένη συνταγή νεότητας και ομορφιάς.

Η βελούδινη υφή και τα αγνά αλλά δραστικά συστατικά τους θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας μεταξένια υφή στο σώμα. Το μασάζ με Βody butter είναι η καλύτερη επιλογή για επιδερμίδες ξηρές και αφυδατωμένες

Δοκιμάστε το Alopi BB Spa σε δυο υπέροχα αρώματα 

Alopi BB Spa white musk

Alopi BB spa Άγρια Ορχιδέα

Για πληροφορίες, τιμές και ραντεβού για όλες τις τεχνικές  παρακαλώ επικοινωνήστε στο email stathopoulou@alopiliving.com ή στα  2103463686/ 6980780682 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather